Jakke Action

Jakke Actionilla myös toimintaa

Huipputuote metsäkaverien hyvinvointiin

Action !!!!

Johanna

Jakke Agility

Me ollaan käytetty Jakke-lisäravinteita nyt useampi kuukausi. Suosikkimme on Agility-valmiste, joka sisältää kaikki nivelten ja luuston hyvinvointia edesauttavat ainesosat, kuten glukosamiini, kondroitisulfaatti, ruusunmarja, MSM, kurkuma, yucca, kollageeni ja hyaluron! Ruusunmarja sisältää c-vitamiinia ja kurkuman kanssa yhdessä se vaimentaa luontaisesti tulehduksia! Tämä tuote on ollut todellakin omiaan tukemaan meitä loukkaantuneen toipilaan kanssa, Cosmolla on tapaturman jälkeinen lihaksen sidekudostuma, joka vaikuttaa jonkin verran oikean takajalan toimintaan.

Meillä suurin muutos tuotteen aloittamisen jälkeen on ollut Cosmon loukkaantuneen jalan jäykkyyden poistuminen!! 

Iida Seppälä

Kuva: Sanna Rokka

Aloitin Jakke Agilityn syöttämisen koirille vajaa vuosi sitten ja siitä lähtien olen antanut sitä joka päivä. Käytössä on ollut 500g purkki, josta syö kääpiövillakoira 1 mitan päivässä ja isovillakoira 3 mittaa päivässä. Purkki on ollut riittoisa, sillä se on ollut käytössä vajaan vuoden ja sitä riittää vieläkin.

Ero on selvästi havaittavissa. Jakke Agility on parantanut koirien liikkuvuutta. Koirat ovat tuntuneet olevan entistä paremmin voivia ja fyysisesti tasapainoisia. Into ja energia on lisääntynyt, mikä on vaikuttanut positiivisesti ihan koirien yleisolemukseenkin. Niiden kanssa on mukava puuhata kaikenlaista, kun tehokas palautuminen on taattu Jakke Agilityn avulla.

Sofia Palvalin ja koirat

Näillä kahdella, kohta 11-vuotiailla kääpiöpinseri Manulla ja Anilla on ollut aina kova meno päällä. Molemmat ovat harrastaneet aktiivisesti agilitya ja kuten tiedetään, laji on kropalle erittäin kuormittavaa. Molemmat koirat ovat käyttäneet Jakke Agilitya kolmen vuoden ajan, ja uskon että Jakke Agilityn ansiosta Manu pysyi viimeiset aktiiviset kisavuotensa hyvässä kunnossa. Manu eläköityi agilitysta 10,5 vuotiaana ja vielä viimeisissä arvokisoissaan juostiin joukkuetovereiden kanssa SM-joukkuekultaa.

Petra Malin ja koirat

Jakke Agilityllä vetreyttä

Lupasin laittaa palautetta, kun hommasin Jakke Agilityä koirilleni Lappeenrannan SM-kisojen -17 yhteydessä…

Suurin ero on kai nyt se, että koira jättää ohjaajansa… kuin seisomaan siellä radalla, joten tottakai heräsi kiinnostus, että mitä tämä oikein on.

En itsekään tästä enää nuorru, joten aamulla herätessä yleensä aina jo koskee johonkin ja illalla se vasta koskeekin. Päätin itse kokeille 6 mitallista Jakkea päivässä.

Huomasin eron heti! Ensin luulin sitä plasebovaikutukseksi, mutta jo ensimmäisen annoksen jälkeen yllätyin itsekin, kun ei koskenut mihinkään! Ei voi siis muuta kuin suositella! Kokemusta nyt on oikein omalla perstuntumalla, että kyseessä on loistava tuote! 

Paula Lauanne

Jakke Agilityllä tehoa nivelille

Kävin Messukeskuksen koiranäyttelyn yhteydessä teidän osastolla joulukuussa -16 ja keskustellimme erilaisista ravitsemusasioista ja keskustelun päätteeksi sovimme, että testaan Jakke Agilityä kilpakoiralleni.

Hunni on nyt 6-vuotias ja on olemme edustaneet sen kanssa Suomea MM-kisoissa kolmena viime vuotena. Treeni ja kisakilometrien karttuessa on sen kroppa ollut useasti koetuksella ja oikeiden lisäravinteiden hakeminen on ollut välillä haastavaa. Testasin 6 kg painavalle koiralla 3kk:n ajan Jakke agilityä ja nyt olen antanut 2 viikkoa toista kilpailevaa tuoteyhdistelmää ja lisäöljyä. Koiran kinnernivelen naksuminen palasi jo viikon kuluttua valmisteen vaihtuessa. 🙁 eli haluan ehdottamasti jatkaa Jakke Agilityn käyttöä!

Iida Vakkuri

Ruuti häikäisi – eikä ikä painanut! 

Moi! Ruutsa täytti 10 viides päivä ja lauantaina voitti kultaa paraässämmissä kahdella nollaradalla. Missään ei näy ikä, ei ole mennyt näin notkeesti miesmuistiin ja jaksoi koko päivän! KIITOS hyvästä Jakke Agility -lisärehusta! Se toimii!!!
T. Outi Huuskonen ja Ruuti, jolle kulta oli kolmas putkeen, neljäs yhteensä.

Ja mä kisasin Kategoria 7. Ruutin oikea nimi on Fennican Rurik Jonnisson ja se on s.5.5.2009. Ruutille tämä oli kolmas perättäinen voitto (-17,-18 ja -19), sitä ennen sillä oli hopea (-16), PAWC (eli MM) hopea (-15) ja kulta (-14).

Tässä kuva Ruutista ja musta hypärillä. Kuvaaja on Salla Kuikka.

13.5.2019

Jakke GluKo+HA

Ajo kulkee

3 viikkoo syöty Toivonmetsä kennelissä TyrniVS Jakkea. Lisäksi pidempään syöty jo Gluko+HA. Meillä tuoksuu valkosipuli ja ajot kulkee pupun perässä. 

Terkuin Johanna Höök

Toivonmetsä kennelin Lehtipaavalin Laku lähtee tulevana viikonloppuna (marrask. -16) puolustamaan viime vuoden mestaruutta. Jakke Gluko+HA auttaa meitä pysymään vetreenä koko kisakauden 

Johanna Höök

Jakke Move+

Meidän pappakoira on tästä tykännyt ja ensimmäinen niveltuote, joka ei ole närästänyt!

Ostettiin Helsingin voittajassa testiin Jakke Move+ pikku purkki ja nyt jatketaan

isommalla purkilla kohti kesää!

Kuvassa ylpeä Amerikanakita Jami 1 0v

Terveisin Henna

Jakke BioMix

Apua Jakke BioMixistä

Joulukuussa -16 löysin tuotteen Jakke BioMix, jota esiteltiin Messukeskuksessa Helsingissä.…

Keväällä aloitin tuotteen käytön säännöllisesti molemmilla koirillani.

Ennen koirien tassujen anturat olivat karheat, kuivat ja halkeilevat.

Pari kuukautta joka päivä käytetty BioMixiä ja tässä tulos.

Kiitos.

Heidi ja kaksi dobermannia

Näyttelyuutisia

Karju (Euro Power Hanoi Rock) täräytteli tällä kertaa Suomen kamaralla, ollen Saarijärven kansallisessa näyttelyssä 23.7.2017 ROP, RYP-1 sekä lopulta BIS-3.

Lisäksi 29.7.2017 Helsinki Eukanuba Summer Showssa myös ROP.

Proudly powered by Jakke BioMix!

terveisin Sini Lindfors 

Jakke Merilevä

Merilevän otin vakituiseen käyttöön meidän koirille, Fabille ja Söpölle viime kesänä. Merilevä estää ylimääräisen plakin ja hammaskiven muodostumista, lieventää hengityksen pahaa hajua sekä on hyvä vatsalle, kynsille ja turkille. Ei olla merilevän syötön ohella tarvittu ylimääräisiä hammaspesuja, vaan arki on ollut sujuvaa. Koirien turkki ja kynnet ovat olleet myös hyvinvoivia eikä hengitys haise pahalle.

Sofia Palvalin ja koirat

Jakke Merilevä on ollut koirilla käytössä reilu vuoden ja tuote käytettynä hammasharjan kanssa, on vähentänyt plakin muodostumista hampaissa. Nämä kaksii aktiivista kääpiöpinseriä suosittelevat Jakke-tuottteita<3

Petra Malin ja koirat

Jakke Magn

Kooikerhondje Merel on iloinen hassuttelija mutta toisaalta vähän herkkä ja helposti stressaantuva. 

Tänä vuonna Merel on alkanut syödä Jakke-magnesiumvalmistetta. 

Sanotaan, että magnesium vähentää stressiä ja voi parantaa suorituskykyä jännittävissä tilanteissa, Aktiivinen koira hyötyy magnesiumista siksikin, että magnesium antaa lihassoluille energiaa.

Näyttää siltä, että Merelille tulee entistä rennompi ja letkeämpi kesä! 

Anu Kylvén

Jakke TyrniVS

Jakke- TyrniVS:llä punkit häätöön

Nyt täytyy kehua tätä tuotetta. Meillä syöty nyt talvi tätä 4 beaglen voimin. Kukaan ei ole kärsinyt nenäpunkista tänä aikana. Joka vuotinen kiusa ollut aiemmin… Luulen, että joku taika tällä. Valkosipuli on varmasti tämän takana. Nyt jatketaan ja ootetaan punkkikautta ilman muuta häätöä. 

Terkuin Johanna Höök