Rose

20,9532,95

Jakke Rose on 100 % luonnollinen ruusunmarjatuote, joka toimii tehokkaana ratkaisuna nivelten toimintakyvyn ylläpitämiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin koirille. Se tarjoaa runsaasti C- ja E-vitamiinia sekä kuitua, jotka edistävät terveellistä ruoansulatusta ja ihon sekä turkin hyvinvointia. Ruusunmarja on perinteisesti tunnettu anemian, päänsäryn ja infektiotautien hoidosta sekä keripukin ehkäisystä. Sen sisältämä pektiini edistää suoliston terveyttä ja sorbitoli auttaa vatsan liikahappoisuuden hallinnassa.

Ruusunmarja 100 %

Ei täyteaineita!

Annostus päivittäin, sekoitetaan ruokaan, 0,5 – 1 mittalusikallista/ 10 elopainokiloa kohti (mitta 5 ml)

 

Ei dopingvaroaikaa!

Jakke Rose on ruusunmarjaa, 100 %:n luonnontuote, rehuaine koirille.

Ruusunmarja on tehokas nivelten toimintakyvyn ylläpitämiseen ja hyvinvointiin, hyvä vatsalle, iholle ja karvalle, todellinen terveyspommi: paljon C- ja E- vitamiinia ja kuitua. Ruusunmarjaa on perinteisesti käytetty anemian, päänsäryn ja infektiotautien hoitoon sekä keripukin ehkäisyyn. Ruusunmarjaa käytetään tehokkaasti nivelten toimintakyvyn ylläpitämiseen ja hyvinvointiin. Erityisesti kovassa rasituksessa oleville ja vanhoille koirille ruusunmarja on oivallinen lisä ruokintaan. Vaikuttava aine on ruusunmarjan galaktolipidi.

Ruusunmarja sisältää C-vitamiinia huomattavan runsaasti. C-vitamiini parantaa kollageenituotantoa. Ruusunmarja sisältää, mm. bioflavonoideja, antioksidantteja, aminohappoja, glukoosia, betakaroteenia, kuparia, kaliumia, kalsiumia, magnesiumia, sinkkiä, rautaa, seleeniä, omega-3 happoja, fluoridia, vitamiineja A, K, D, B6 ym.

Ruusunmarja sisältää myös pektiiniä, joka on liukeneva kuitu ja edesauttaa suoliston toimintaa voitelemalla sitä. Lisäksi ruusunmarjan sorbitoli estää vatsan liikahappoisuutta ja lisää syljeneritystä.