Jakke – Kotimaiset koirien lisäravinteet – Rakkaudesta koiriin

Olemme eteläkarjalainen pieni perheyritys ja olemme valmistaneet  Jakke -koirien lisäravinteita vuodesta 2016 lähtien. Vuosien myötä olemme saaneet todella paljon positiivista palautetta – halumme tehdä arvonsa tuntevia, luonnonmukaisia lisäravinteita koirille, on meille sydämen asia. 

Idea koirien nivelravinteisiin lähti siitä, kun totesimme, että Suomessa myynnissä olevat koirien nivelravinteet sisälsivät todella paljon täyteaineita. Halusimme tarjota parempaa ja panostimme nivelravinteissa eritoten laatuun ja nimenomaan siihen, etteivät ne sisällä mitään täyteaineita. Jakke-nivelravinteiden tultua tutuksi koirien omistajien suunnalta tuli myös toive, että alkaisimme valmistaa myös muita lisäravinteita. Jakke-tuotteista löydätkin koirasi hyvinvointiin nivelille suunnattujen tuotteiden ohella  tehokkaita tuotteita turkille, luustolle, lihaksille jne. Jakke-tuotteet käyvät erinoimaisesti myös kissoille!

Jakke-lisäravinteet ovat Avainlippu-tuotteita – ne valmistetaan Lappeenrannassa Ruokaviraston hyväksymissä tiloissa ja ne on tehty ensiluokkaisista raaka-aineista, jotka  takaavat tuotteiden laadukkuuden ja jotka tulevat suurilta, luotettavilta ja arvostetuilta raaka-ainetoimittajilta Euroopasta ja Suomesta. Olkaamme ylpeitä suomalaisuudesta!

Meille on tärkeää, että Jakke-lisäravinteissa pitoisuudet ovat kohdallaan – näin et maksa turhasta. Jakke-lisäravinteissa onkin markkinoiden parhaimmat pitoisuudet ja näin Jakke-tuotteissa annostus on pieni, joten ne on helppo annostella ruoan mukana. Jakke-lisäravinteissa on myös pyritty mahdollisimman luonnonmukaisuuteen ja ne ovatkin koirasi hyvinvoinnin kannalta tärkeitä – ja viimeistään silloin, jos koirallasi on mahdollisia ongelmia terveyden suhteen.

Jakke-lisäravinteilla koirasi saa iloa ja mukavuutta elämäänsä ja koirasi fysiikka saa luontaista elinvoimaa ja sinunkin on mukava olla ja harrastaa hyvinvoivan ja onnellisen koirasi kanssa.

Mistä tulee Jakke?

”Halusin käyttää rakkaan koirani nimeä tuotenimenä: Jakke oli oma         saksanpaimenkoirani, joka surukseni sai surmansa auton töytäisemänä vain kuuden vanhana. Jakke  oli ilonani vuosina 1985 – 1991″  (Eija)

Jakke” on logosta lähtien itse suunniteltu; myös etiketit ja esitteet ovat omaa tekoa. Koira, jonka kuvaa on tuotteissa käytetty, on tietenkin Jakke.

”Jakke” on rekisteröity tuotemerkki.

Tiedoksi, että ”Katiska” ei kuulu yrityksemme toimintaan.

Perheemme koira

Perheeseemme on aina kuulunut koiria – nyt meillä vauhtia pitää Vili (rek. Huli, s. 27.9.2019).

Vili on iloinen lapinporokoira; hän myös tykkää poseerata mannekiininamme Jakke-mainoksissa🤩.