TyrniVS

20,9532,95

Jakke TyrniVS tarjoaa tyrnimarjaa ja valkosipulia koirille luonnollisena täydennysrehuna. Tyrnimarja sisältää runsaasti flavonoideja, Omega-öljyjä ja vitamiineja, jotka edistävät koiran kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Valkosipulia on käytetty vuosisatojen ajan vastustuskyvyn parantamiseen, ja oikein annosteltuna se ei aiheuta anemiaa koirille. Se toimii myös luonnollisena torjuntakeinona erilaisille ötököille, kuten punkit ja nenäpunkit.

Jakke TyrniVS on luonnonmukainen ja tehokas ratkaisu, jota kannattaa kokeilla tyrnimarjan ja valkosipulin voiman ansiosta.

Tyrniä 20% ja valkosipulia 80%.

Ei sisällä mitään täyteaineita!

Annetaan kuureina, sekoitetaan ruokaan,
annostus/ pv (mitta 1 ml): alle 15 kg 1 – 1,5 mittaa, 15 – 35 kg 2 – 3 mittaa, yli 35 kg 4 mittaa, ÄLÄ  ylitä annostusohjetta.

Ei suositella aneemisille, pennuille eikä leikkaukseen valmistautuville.

Tyrnimarjassa on todella poikkeuksellisen runsaasti flavonoideja, Omega-öljyjä ja vitamiineja. Tyrnin flavonolit ovat kvertsetiini, myrisetiini, isoramnetiini ja kamferoli, jotka vaikuttavat esim. sydämen ja maksan toiminnan ja immuunivasteen parantumiseen. Eniten flavonoideja esiintyy tyrnimarjan kuoressa ja juuri sen alla.

 

Tyrnimarjan hedelmälihan öljypitoisuus vaihtelee 4-7 %:n välillä. Millään muulla marjalla ei ole näin suurta öljypitoisuutta. Tyrnin siemenissä on yhtä arvokkaita öljyjä, jotka on mahdollista erottaa siemenestä usealla eri tavalla. Tyrniöljy on tyrnin ehkä arvokkain ainesosa, joka sisältää mm. oleini-, steariini, linoli-, palmetolini- ja öljyhappoa. E-vitamiini ja kartenoidipitoiset palmetoliini ja linoliöljyt ovat erittäin suotuisia rasva-aineenvaihdunnalle. Ihon terveydelle tärkeää palmetoliinihappoa on marjalihassa yli 30%. Tyrnin sisältämistä rasvahapoista yli 90% on ns. välttämättömiä Omega 3 -rasvahappoja, joita on saatava päivittäin. Tyrnin siemenet ja hedelmäliha sisältävät monityydyttämättömiä rasvahappoja, joilla on suotuisia terveysvaikutuksia. Tyrnimarjassa on linoli- ja alfalinolenihappoa. Elimistö muuntaa linolihappoa GLA:ksi, jota tarvitaan hyvän hormonitoiminnan ylläpitämiseen. Tyrnin öljyt vaikuttavat suotuisasti limakalvojen rakenteeseen. Marjassa saa nämä rasvahapot sisäisesti ja ne suojelevat koko elimistöä.

Tyrnimarja on äärimmäisen vitamiinirikas; mm. C-, E- ja B-vitamiineja, sekä betakarotiinia erittäin suurina pitoisuuksina. Tyrnimarja on tunnettu terveyden ja hyvinvoinnin lähde. C-vitamiini edistää normaalia vastustuskyvyn toimintaa, auttaa vähentämään väsymystä ja suojaa soluja hapettumisstressiltä. Erittäin suuri E-vitamiini ja flavonoidipitoisuus tekevät tyrnistä tehokkaan avun tukemaan immuunijärjestelmää. Myös monet muut marjan sisältämät aineet edistävät vaikuttavien aineiden imeytymistä. C- vitamiini ja flavonoidit toimivat yhdessä paremmin kuin erikseen, samoin C- ja E- vitamiini yhdessä sekä E- vitamiini ja betakaroteeni yhdessä.

Vahvaa vastustuskykyä ja vireyttä tyrnimarjasta:
* tueksi vastustuskyvylle
* jatkuvaan, ympärivuotiseen käyttöön
* kausiluonteiseen käyttöön
* tehokuuriksi akuuttiin tarpeeseen
* väsymyksen torjuntaan
* monipuoliseksi antioksidantiksi koko elimistölle

 

Tyrnimarja on elintarvikelaatuista.

 

Valkosipulia on vuosituhansia käytetty mm. vastustuskyvyn parantamiseen. Valkosipulin on uskottu lisäävän kestävyyttä ja voimaa. Paras terveysvaikutus on pitkällä ja säännöllisellä käytöllä.

Valkosipuli sisältää hivenaineita, kivennäisiä, B-vitamiineja, C-vitamiinia, seleeniä, antioksidantteja ja rikkipitoista alliiniaminohappoa. Alliini muuttuu allinaasientsyymien vaikutuksesta allisiiniksi, joka auttaa terveyden ylläpitoon. Se ehkäisee verisuonten kovettumista, laajentaa verisuonia ja näin parantaa verenkiertoa, laskee veren kolestroli-, rasva-aine ja sokeripitoisuutta. Se vaikuttaa monin tavoin yleiskuntoa parantavasti. Oikein annosteltuna valkosipuli ei aiheuta anemiaa koirille.

 

Valkosipuli toimii myös hyvin luonnollisena ötököiden torjujana (mm. punkit ja nenäpunkit)!