Run-Up – vegaaninen, herkkävatsaiselle, allergiselle

45,95113,95

Jakke Run-up on täysin vegaaninen nivelten ja jänteiden luonnollisen liikuntakyvyn ylläpitäjä koirille ja kissoille. Tuote on erinomainen valinta allergisille ja herkkävatsaisille lemmikeille, jotka tarvitsevat nivelravinteita. Jakke Run-up sopii erityisesti närästysherkille koirille. Kaikki käytetyt raaka-aineet ovat turvallisesti elintarvikelaatuisia.

Ei suositella tiineille ja imettäville.

1 mitta (1 ml ~ 0,7 g) sisältää:
Glukosamiinia, vegaaninen 360 mg
Ruusunmarjaa 129 mg
Boswellia serrata 116 mg
Yuccaa 56 mg
Tyrni 35 mg
Hyaluronihappoa 4 mg

Jakke Run-up EI SISÄLLÄ MITÄÄN TÄYTEAINEITA!

annostus päivittäin, sekoitetaan ruokaan, koiran painon mukaan (mitta 1 ml ~ 0,7 g):

Alle    5 kg      1 mitta         5 – 15 kg      2 mittaa
15 – 30 kg      3 mittaa     30 – 45 kg      4 mittaa
45 – 60 kg      5 mittaa        Yli 60 kg      6 mittaa

  • Jos koirasi painaa esim. 5 – 15 kg – 150 gramman purkki kestää yli 3,5 kuukautta tai
  • jos koirasi painaa esim. 15 – 30 kg – 300 gramman purkki kestää melkein 5 kk tai
  • jos koirasi painaa esim. 30 – 45 kg – 500 gramman purkki kestää melkein puoli vuotta!

Ei dopinvaroaikaa!

Glukosamiini on nivelissä luonnostaan olevaa ainetta, joka vähenee iän myötä ja siksi sitä käytetään nivelten rappeutumisen ehkäisemiseen ja hoitoon. Glukosamiini lisää ruston terveyttä, suojaa nivelrustoja rappeutumiselta ja estää rustoa tuhoavien entsyymien toimintaa. Glukosamiini ylläpitää optimaalista nivelten toimintaa, hidastaa nivelrikon kehitystä ja se myös vaimentaa tulehdusta. Glukosamiinin käyttö suurentaa nivelnesteen glukosamiinipitoisuutta . Suun kautta otetusta glukosamiinista imeytyy n. 90 %. Jakke Run-upissa glukosamiini on vegaaninen (kasviperäinen).

Rustokudos ja nivelneste sisältävät erityisen paljon hyaluronihappoa, joka imee vettä itseensä saaden näin elastisuutta ja on tärkeä nivelnesteen sitko- ja kimmoisuusominaisuuksille. Hyaluronihappo toimii normaalissa nivelessä voitelevana ja iskuja vaimentavana aineena ja hillitsee kipua pehmentäessään niveliin kohdistuvia iskuja. Hyaluronihappo on nivelnesteen normaali ainesosa, jonka määrä vähenee tulehduksessa. Hyaluronihappo voitelee niveltä, ylläpitää normaalia nestetasapainoa, palauttaa sen toiminnan normaalitilaan ja parantaa nivelen liikkuvuutta. Hyaluronihappo on myös tärkeä rustokudoksen rakennusaine.

Ruusunmarja on tehokas nivelten toimintakyvyn ylläpitämiseen ja hyvinvointiin, hyvä vatsalle, iholle ja karvalle, todellinen terveyspommi: paljon C- ja E- vitamiinia ja kuitua. Ruusunmarjaa käytetään nivelten toimintakyvyn ylläpitämiseen ja hyvinvointiin. Erityisesti kovassa rasituksessa oleville ja vanhoille koirille ruusunmarja on oivallinen lisä ruokintaan. Vaikuttava aine on ruusunmarjan galaktolipidi. Ruusunmarja sisältää C-vitamiinia huomattavan runsaasti. C-vitamiini parantaa kollageenituotantoa. Ruusunmarja sisältää, mm. bioflavonoideja, antioksidantteja, aminohappoja, glukoosia, betakaroteenia, kuparia, kaliumia, kalsiumia, magnesiumia, sinkkiä, rautaa, seleeniä, omega-3 happoja, fluoridia, vitamiineja A, K, D, B6 ym. Ruusunmarja sisältää myös pektiiniä, joka on liukeneva kuitu ja edesauttaa suoliston toimintaa voitelemalla sitä. Lisäksi ruusunmarjan sorbitoli estää vatsan liikahappoisuutta ja lisää syljeneritystä.

 

Boswellia serrata samannimisestä puusta saatava pihka, jota on käytetty jo vuosituhansien ajan. Se sisältää boswellia-happoja, joilla on useita terveysvaikutuksia. Se tekee esim. hyvää nivelille ja niiden hyvinvoinnille.

Yuccassa on runsaasti saponiineja, jotka auttavat ravitsemaan niveliä, lisäksi yucca auttaa ylläpitämään suoliston optimaalista pH-arvoa ja lisää energian tasoa vapauttamalla glukoosia maksassa, mikä auttaa ylläpitämään kestävyyttä, jota tarvitaan rasituksessa.

 

Tyrnin öljypitoisuus vaihtelee 4-7 %:n välillä. Millään muulla marjalla ei ole näin suurta öljypitoisuutta. Tyrnin siemenissä on yhtä arvokkaita öljyjä, jotka on mahdollista erottaa siemenestä usealla eri tavalla. Tyrniöljy on tyrnin ehkä arvokkain ainesosa, joka sisältää mm. oleini-, steariini, linoli-, palmetolini- ja öljyhappoa. E-vitamiini ja kartenoidipitoiset palmetoliini ja linoliöljyt ovat erittäin suotuisia rasva-aineenvaihdunnalle. Ihon terveydelle tärkeää palmetoliinihappoa on marjalihassa yli 30%. Tyrnin sisältämistä rasvahapoista yli 90% on ns. välttämättömiä Omega 3 -rasvahappoja, joita on saatava päivittäin. Lisäksi tyrni sisältää myös Omega 6-, 7, ja 9 -rasvahappoja. Tyrnin siemenet ja hedelmäliha sisältävät monityydyttämättömiä rasvahappoja, joilla on suotuisia terveysvaikutuksia. Tyrnin rasvat  edesauttavat boswellia serratan imeytymistä.

Tyrnimarja on äärimmäisen vitamiinirikas; mm.  C-, E- ja B-vitamiineja, sekä betakarotiinia erittäin suurina pitoisuuksina.